Vald moped: Ingen modell vald

Välj mopedmodell - rätt delar direkt!

När du valt din moped kommer kategorier endast visa produkter som passar

HZ NeoX - Goggles (XX2) Yellow

NeoX - Goggles (XX2) Yellow - XX2 Yellow - NeoX-Goggles från serien Maschere

649.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-3 dagar

Information om HZ NeoX - Goggles (XX2) Yellow

XX2 Yellow

CIRCLE tillhör den ny top of the line-serien NeoX VISION by HZ. En kollektion som är framtagen och testad av värlsmästarföraren Antonio Cairoli.
Italienska HZ har i NeoX-serien lagt hela sin 25-åriga kunskap för att ta fram en serie exklusvia goggles signerade Antonio Cairoli.

Serien Maschere från NeoX (HZ-Goggles) är tillverkade i de bästa materialen på marknaden. Ramen är gjuten i polyuretan, giftfri och icke-allergiframkallande termoplast. Den är extremt flexibel för att ge optimal anatomisk passform på alla typer av ansiktsformer.

Alla NeoX-goggles testas noga av elitåkare i flera olika sporter och grenar.
Denna modell har ett brett synfält på över 180°, vilket gör den till en av de ledande modellerna på marknaden. Ramen är försedd med flera ventilationshål för att ge en perfekt cirkulation av luft och minimering av imma.

Det elastiska bandet har silikonbeläggning som ger optimalt grepp mot hjälmen även under riktigt hård körning. Dina NeoX-goggles sitter kvar där de ska i de mest extrema förhållandena.

NeoX (HZ) är kända för sin sköna passform och på denna modell har de satt skumgummi i tre olika hårdheter för att få bästa stabilitet och komfort. Skiktet närmast ansiktet är extra mjukt och tillverkat för att absorbera fukt på bäst sätt.

Linserna till Maschere-serien är tillverkade i Lexan® med en särskild anti-scratch och anti-fog-beläggning på både insidan och utsidan.

Ramen uppfyller ANSI Z87.1 standard för hög hastighet och 1938 för MX.

Levereras med tonad lins monterad, samt extralins i klarglas och tygpåse för förvaring.

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Tillbehör