EuroCard / MasterCard Visa Kreditor (SE)


ADLY
APRILIA
BAOTIAN / BTM / TMS
BENELLI
BETA
BULTACO
CH RACING
CPI
DAELIM
DERBI
GAS GAS
GENERIC
GILERA
HM
HONDA
HOOPER
HYOSUNG
ITALJET
KEEWAY
KYMCO
MALAGUTI
MASARU
MOPEDBIL
MOTORHISPANIA
PEUGEOT
PGO
PIAGGIO / VESPA
PUCH
RIEJU
ROXON
SACHS
SHERCO HRD
SUZUKI
SYM
TGB
TOMOS
VENTO
VIARELLI
YAMAHA
ZUNDAPP
ÖVRIGA (Kina m.fl.)
MC-HJÄLMAR
Mopedstyling
Mopedtillbehör
Mopedtrim
MÄTARE (Koso m.fl.)
UTRUSTNING
Mopedguider & Tips

Visa kundvagn

Köpvillkor
Beställning
Betalning / Priser
Leveranser
Garantier / Manualer
FAQ - Vanliga frågor
Återköp / Returer
Kontakta oss
ÅF Login (Återförsäljare)
Orderstatus
Bli Återförsäljare
Turbo Kit - Avgassystem (GP 2008) 80cc
Pris SEK 2.699,00

Finns i lager

Art.nr: TK-CARR19-GP
Beställning:
 
Värstingrör med GP-Look från Turbo Kit med extrem effekt!GP-röret från Turbokit startar en helt ny era i design och prestanda när det gäller avgassystem till mopeder. Med sin racinglook, integrerade ljudämpare och låg vikt på knappt 2000g kan detta helt klart vara framtidens mest populära rör för racing!

Turbo Kit´s avgassystem är handtillverkade med hjälp av dagens senaste teknik för att få fram optimal passform och prestanda. GP-röret är sammansvetsat med Mig- och Tig-svetsar vilket ger det en riktigt hög kvalitet samt en läcker racingdesign.

Varje avgassystem genomgår en noggrann analysering i Turbo Kit´s laboratorier samt bearbetas och utvecklas i deras avancerade datasystem för att Du ska få den optimala vrid och hastighetesökningen när Du köper ett Turbo Kit!

Dessa avgassystem är speciellt designade för racing, och det är tänkt att med sin grövre krök ska användas med de större och värre cylinderkit som tex värstingkit på 70-74cc samt cylinderkit på 80-85cc.

Röret levereras med en utbytbar cylinderanslutning för att kunna fästas på de flesta värstingcylinderkiten som idag finns på marknaden, utan att kompromissa och förlora någon effekt pga felaktig anslutning.

GP röret ser till att de stora cylinderkiten kan andas riktigt rejält så att man inte tappar den där extra effekten som man söker.

Turbo Kit har jämfört ett "vanligt" effektrör som är tillverkat för cylindrar i storleken 50cc till 70cc och med klassificeringen sport --> midrace med GP röret.

Följande resultat fick man :

När man kombinerade ett cylinderkit av storleken 70cc och uppåt samt med en klassificering race med ett effektrör för 50cc till 70cc och med klassificeringen sport --> midrace så fick man ut 12hk.

Med samma cylinderkit kombinerat med GP röret istället så fick man ut hela 19hk. Detta är en extrem skillnad och inget man vill missa, så se till att ha ett passande avgassystem till just din setup.

Samtliga Turbo Kit-avgassystem är lackade med värmeresistent klarlack för lång livslängd och detta ger även den där riktiga racelooken.