EuroCard / MasterCard Visa Kreditor (SE)


ADLY
APRILIA
BAOTIAN / BTM / TMS
BENELLI
BETA
BULTACO
CH RACING
CPI
DAELIM
DERBI
GAS GAS
GENERIC
GILERA
HM
HONDA
HOOPER
HYOSUNG
ITALJET
KEEWAY
KYMCO
MALAGUTI
MASARU
MOPEDBIL
MOTORHISPANIA
PEUGEOT
PGO
PIAGGIO / VESPA
PUCH
RIEJU
ROXON
SACHS
SHERCO HRD
SUZUKI
SYM
TGB
TOMOS
VENTO
VIARELLI
YAMAHA
ZUNDAPP
ÖVRIGA (Kina m.fl.)
MC-HJÄLMAR
Mopedstyling
Mopedtillbehör
Mopedtrim
MÄTARE (Koso m.fl.)
UTRUSTNING
Mopedguider & Tips

Visa kundvagn

Köpvillkor
Beställning
Betalning / Priser
Leveranser
Garantier / Manualer
FAQ - Vanliga frågor
Återköp / Returer
Kontakta oss
ÅF Login (Återförsäljare)
Orderstatus
Bli Återförsäljare
Scorpion - Hjälm (EXO-210) Blanksvart > MC-HJÄLMAR > JETHJÄLMAR (öppna hjälmar)  |  Tipsa en vän
Pris SEK 999,00

Finns i lager

Art.nr: SCO-21-100-03-03
Beställning:
 


Storlek:


SmallMed Exo-210 Air levererar Scorpion den mest stilfulla öppna hjälmen på marknaden! Med sin inspiration tagen från "Air Force-hjälmar". Denna hjälm gör sitt bästa för att driva bort tristessen som finns i samband med öppna sk Jet hjälmar som alla nästan ser likadana ut i slutändan.

Denna hjälm sträcker sig till nya höjder vad det gäller design och finesser och ger dig maximalt med skydd och glädje. Scorpion EXO-210 sitter på alla essen och flyger högt över konkurrenterna.


- AIRFIT CONCEPT: HelmetPump. Den inbyggda luftpumpen gör att du kan ge hjälmen en optimal personlig passform. De uppblåsbara kuddarna i hjälmen ger ökad komfort och förbättrad ljuddämpning.

- Hjälmen är aerodynamiskt designad för att vara så tyst som möjligt och testad i vindtunnel för optimal komfort, även när du har visiret uppfällt. Ytterskalet är tillverkat i avancerat Polykarbonat-Kompositmaterial.

- SpeedView®, ett inbyggt solskyddsvisir som är behandlat med ett speciellt ytskikt på in- och utsidan, som motverkar imma. Ställbart i tre olika lägen. När du inte använder det så fälls det upp inne i hjälmen.

- KWIKWICK2® innerfoder: Effektivt, allergivänligt, avtagbart, maskintvättbart, och väldigt mjukt och behagligt mot huden, Innerfodret i ScorpionExo®-serien är som en skräddarsydd mössa för huvudet.

- Snabbspänne med mikrometerjustering, Så att du kan få en snabb uppknäppning och exakt justering av hakremmen.

- EverClear, ingen imma på visiret: Optiskt korrekt och aerodynamiskt riktigt visir med imfri teknik och repskyddande härdad beläggning.

- Speedshift. för snabba byten av visiret (patentsökt): På ett enkelt, säkert och verktygslöst sätt byter du visir på tio sekunder, eller mindre. Inga efterjusteringar behövs.

OBS!! Levereras med klart visir OBS!!