Vald moped: Ingen modell vald

Välj mopedmodell - rätt delar direkt!

När du valt din moped kommer kategorier endast visa produkter som passar

Stage6 Stage6 / Koso - Multimätare

Stage6 / Koso - Multimätare - Vissar bla varv, temp och timräkning!

899.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-3 dagar
Art.nr. S6-4030 BA003020

Information om Stage6 Stage6 / Koso - Multimätare


Riktigt schysst multimätare från Stage6 med en blå upplyst display. På displayen finns bla. varvräknarfunktion med en mycket bra visning i realtid och ett minne som spar det högsta uppnådda varvtalet.

Varvräknaren visar varv från 500-22.000rpm. Den har även ett varvtalsalarm som ser till att Du inte övervarvar och skadar motorn, denna funktion kan även användas som en växelindikator som säger till när du ska växla för optimal körning (Växelindikation fungerar endast på mopeder med manuell växellåda).

Mätaren kan drivas utan extern strömkälla tack vare att den har ett CR2032 batteri inbyggt, men när man använder den på detta sätt så funkar ej bakgrundsbelysningen. För att siffrorna på mätaren ska visas måste batteriet användas.

Ytterligare funktioner är:

Temperaturmätare som visar temperaturer från -50 till +110 grader celsius, samt en funktion som varnar för överhettning.

Tidräknare som ger dig information hur länge motorn har gått vilket är en väldigt viktig information på motorer som är hårt trimmade och behöver en regelbunden service.

Denna mätare fungerar både till tvåtakts- och fyrtakts-motorer.

Levereras inkl: strömkabel, varvräknarkabel, temperaturkabel, dubbelhäftande tejp, installationsmanual och en temperatursensor som passar Minarellimotorer (scooter).

Storlek: Bx87mm, Hx36mm, Dx15mm.

OBS! Om denna mätares temperaturgivarfunktion skall fungera då den installeras på en moped med Piaggio/Gilera motor behöver man köpa till temperaturgivarsladden (S6-4030ET02). Har du Peugeotmotor behöver du (S6-4030ET03).

Om Du inte har något av följande motoralternativ går det bra att välja denna universella temperaturgivare "http://www.twostroke.se/product.asp?product=8718&sub=0&page=2"

Välj sen diameter beroende på hur tjocka Dina kylarslangar är invändigt.
För luftkylda motorer behövs temeperaturgivaren (KO-KI000R14).

OBS!! För att undvika att mätaren utsätts för störningar bör ett avskärmat tändstift användas, en annan sak att tänka på är att denna mätare fungerar som den ska i temperaturer mellan -10 upp till +60 grader celsius.

Med mätaren medföljer 2st kardborreband med dubbelhäftande tejp som används som fäste för mätaren.

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Tillbehör