Vald moped: Ingen modell vald

Välj mopedmodell - rätt delar direkt!

När du valt din moped kommer kategorier endast visa produkter som passar

Koso Hastighetsmätare MPH (HD-01S) (0-140 mph)

Koso - Hastighetsmätare MPH (HD-01S) - 0-140mph

1099.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-3 dagar

Information om Koso Hastighetsmätare MPH (HD-01S) (0-140 mph)


En mph mätare till Harley Davidson som är anpassad för att fungera ihop med original hastighetsmätarsensorn. Allt du behöver göra är att koppla in mätaren och köra en kilometer och sedan ska mätaren vara korrekt inställd.

Med sitt kromade hölje så passar mätaren i stort sett nästan alla Harley Davidson. Det finns även mätarhus samt olika styrfästen att köpa som tillbehör för att kunna installera mätaren på just ditt styre.

Koso D55-mätaren är funktionellt väldigt lik Koso GP Style-mätarna. Mätaren har ett riktigt läckert självfunktionstest, som gör att varje gång man vrider på tändningen, så går hastighetsmätarnålen hela skalan ut från 0-140 mph och tillbaka, vilket är en läcker feature när man vrider på tändningen.

Tripmätaren som talar om hur många kilometer man kört visas i ett mindre digitalt fönster precis under hastighetsmätarnålshållaren.

Dessa mätare har även fått en nyare feature, nämligen en så kallad stepper motor" som gör att nålen blir stabilare även när det uppstår mycket vibrationer vid körning. Nålen har i dessa mätare även blivit utrustad med belysning vilket gör det väldigt enkelt att läsa av hastigheten vid mörkerkörning!

Storlek:
Diameter på på kromringen runt mätartavlan 61mm
Diameter på mätarhuset 55mm
Djup 57mm
"
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Tillbehör