•  Fraktfritt över 800kr (Sverige)
  •  Säker betalning
  •  Snabba leveranser
Sök
0
produkt info totalt
Summa 0.00 kr
Vald moped: Ingen modell vald
Välj moped För rätt delar

När du valt kommer butiken visa delar för vald moped och universella produkter.

Mopedhjälmar

Underkategorier

Visar 1 - 100 av 279 produkter

MopedhjälmarVälj rätt mopedhjälm

Mopedhjälm är samma som en motorcykelhjälm. Både moped och MC har samma säkerhetskrav på skyddshjälm, så därför används samma hjälmar. De lite enklare MC-hjälmarna i plast kallas ibland mopedhjälmar.

 

Viktigaste skyddet för mopedföraren

Mopedhjälmen är det viktigaste skyddet när man åker moped. Både förare och passagerare ska enligt lag ha godkända skyddshjälmar. Att hjälmen har rätt storlek och sitter ordentligt är viktigt att kontrollera. Sitter hjälmen löst eller har varit med om en olycka ska den bytas.

 

Köp ny mopedhjälm

När det är dags att köpa mopedhjälm ska du alltid köa en ny hjälm. Begagnadehjälmar kan ha tappats eller varit med om olyckor som kan vara svåra att se spår av. En hjälm ska alltid kasseras och bytas ut om den skadats, tappats eller varit med i en olycka.

Här hittar du alla våra E-godkända hjälmar för moped samt MC i alla prisklasser och modeller. I sortimentet finns allt från billiga mopedhjälmar till dyrare mc-hjälmar med många funktioner. Sortera hjälmarna på storlek eller färg för att lättare hitta det du söker.

 

Prova mopedhjälmen hemma

Prova gärna hjälmen hemma med gratis storleksbyte! Vi erbjuder öppet köp i 30 dagar och fri retur på alla MC- och mopedhjälmar.

laddar