Vald moped: Ingen modell vald

Välj moped För rätt delar

När du valt kommer butiken visa delar för vald moped och universella produkter.

Barikit Vevparti (BRK Racing) 45mm - AM6

Barikit Vevparti (BRK Racing) 45mm - AM6

Barikit - Vevparti (BRK Racing) 45mm (AM6) - Barikit BRK Racing - Vevparti för racing med utökad slaglängd

1999.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-4 dagar

Information om Barikit Vevparti (BRK Racing) 45mm - AM6

Barikit - BRK Racing, 45 mm (AM6)

Competitionvevpartierna från Barikit är välkända för att ha en hög slittålighet, grym kvalitet samt tillverkade med en otrolig precision men tanke på deras pris. Nu har man släppt en ännu värre serie med racing vevpartier i deras BRK-serie.

Detta BRK-vevparti har en utökad slaglängd, det gör att detta vevparti får en total slaglängd på 45 mm och på så sätt ökas din cylinders kubikantal, vilket i sin tur leder till bättre vrid.

Info:
- Slaglängd: 45 mm
- Vevstakens längd: 85 mm
- Kolvbult Ø:12 mm
- Lagerbanor: Ø17 mm
- Nållager storlek: 12x16x16 mm
- Vevbult: 18 mm
- Skinkorna Ø: 77 mm
- Skinkorna bredd: 40,9 mm

BRK Racingvevpartierna är maskintillverkade för en bättre balans jämfört med den gjutna competitionmodellen. Man har även viktkompenserat för vevbulten samt ökat mellanrummet mellan vevhalvorna för en minskad kompression

Barikitvevarna håller en mycket hög kvalitet, är handpolerade samt professionellt avvägda för optimal balans. Tack vare att vevstaken har en silverbeläggning samt är polerad så får man ett ökat bränsleflöde in i vevhuset.

Allt detta gör att dom utan problem klarar höga varvtal samt väldigt hästkraftsstarka cylindrar. Exakt hur mycket denna serie klarar av kvarstår dock att se men då competitionvevarna har visat sig klara upp till 23hk så väntar vi resultatet med spänning.

OBS!! För att kunna använda detta vevparti måste du ha cylinderspacers för att höja cylindern så att kolven ej slår i topplocket. Dessa hittar du under gruppen "Cylinderkit" OBS!!

Egenskaper

Slaglängd
45 mm
Tillverkare
Barikit
Vevstakslängd
Standard
Vevtyp
Racing

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: