Vald moped: Ingen modell vald

Välj moped För rätt delar

Visar passande och universella produkter

4 varianter
Dellorto Atomiser (VHST) HH
Dellorto Atomiser (VHST) HH
Dellorto Atomiser (VHST) HH

Dellorto Atomiser (VHST) HH (267)

119.00 kr
I vårt lager   Frakttid: 1-4 dagar
Art.nr. DEL-16735267-28

Information om Dellorto Atomiser (VHST) HH (267)


Ett större atomiser-munstycke gör så att bränsleflödet ökar i alla trottelpositioner och tvärtom gäller med minskat atomisermunstycke då bränslemängden minskar i alla trottelpositioner.

Hålet i där bränslet flödar ut från atomisern mäts i hundradels millimeter, så har du tex storlek 262 på ditt atomisermunstycke så har det en diameter på hålet som mynnar upp i förgasaren på 2,62 mm.

Ökas storleken på detta hål så tillför det mer bränsle i alla trottelpositioner och ser till att mer bränsle kan sugas in i motorn.

På figur nr 3 ser man hur en förgasare fungerar vid fullgas på en tvåtaktsmotor som har en förlängd toppdel (#6) i slutet på atomisern (#7). Detta påverkar och förbättrar prestandan under accelerationen.

Luft från luftintaget (#3) kommer in och passerar genom kanalen (#2) som sedan leder luften in till atomiserns yttre runda del (#1) och sedan in i atomiserns övre toppdel (#6).
Därefter blandas luften med bränslet genom huvudmunstycket (#4) och åker upp genom atomisern (#7) och sugs sedan upp i förgasaren med hjälp av Venturi-effekten" (#5).


Välj storlek på atomisern i rullistan uppe till höger."

Egenskaper

Tillverkare
Dellorto


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: