Vald moped: Ingen modell vald

Välj mopedmodell - rätt delar direkt!

När du valt din moped kommer kategorier endast visa produkter som passar

HZ Goggles (FSN) Cyan

HZ - Goggles (FSN) Cyan - FSN - HZ-Goggles från serien GMZ2 - Cyan

499.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-3 dagar

Information om HZ Goggles (FSN) Cyan

FSN CYAN

Serien GMZ2 från HZ är den bästa kompromissen mellan kvalitet, pris och design samt är dom tillverkade i de bästa materialen på marknaden. Ramen är gjuten i polyuretan, giftfri och icke-allergiframkallande termoplast. Den är extremt flexibel för att ge optimal anatomisk passform på alla typer av ansiktsformer.

Alla HZ-goggles testas noga av elitåkare i flera olika sporter och grenar. Denna modell har ett brett synfält på över 180°, vilket gör den till en av de ledande modellerna på marknaden.
Ramen är försedd med flera ventilationshål för att ge en perfekt cirkulation av luft och minimering av imma.

Det elastiska bandet har silikonbeläggning som ger optimalt grepp mot hjälmen även under riktigt hård körning. Dina HZ-goggles sitter kvar där de ska i de mest extrema förhållandena.
HZ är kända för sin sköna passform och på denna modell har de satt skumgummi i tre olika hårdheter för att få bästa stabilitet och komfort. Skiktet närmast ansiktet är extra mjukt och tillverkat för att absorbera fukt på bäst sätt.

Linserna till GMZ2-serien är tillverkade i Lexan® med en särskild anti-scratch och anti-fog-beläggning på både insidan och utsidan.

Ramen uppfyller ANSI Z87.1 standard för hög hastighet och 1938 för MX.

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Tillbehör