Vald moped: Ingen modell vald
Välj moped För rätt delar

När du valt kommer butiken visa delar för vald moped och universella produkter.

5.0 1

LeoVince Avgassystem (X-Fight) Black Edition Rieju

(1 recensioner)
Art.nr. LEO-3281B

Leovince X-Fight Black Edition - Överliggande system till Rieju MRT

2499.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-4 dagar

Information om LeoVince Avgassystem (X-Fight) Black Edition Rieju

LeoVince X-Fight är ett typiskt italienskt system med läcker design samt skön racingkänsla. Fungerar bra med 50 och 70cc original / sportcylindrar. X-Fight systemen ersätter det populära V6-röret, ger en extra schvung och är speciellt utvecklat för just cross- och supermotard-mopeder.

Denna krök är tillverkad i stål och ljuddämparen i rostfritt med en tjocklek på 1 mm. Den ovala formen på ljuddämparen gör att röret påminner mycket om Off Road-systemen från LeoVince. Kröken är manuellt TIG-svetsad och levereras med ett tunt lager klarlackad. Som alla LeoVincerör har även X-Fight en aggressiv och sportig look. Med detta rör får din moped en kraftigt ökad effekt mellan 8500-11000 rpm. Ljuddämparen fästs i ramen med ett läckert fäste tillverkat i kolfiber, en garanti för optimal stabilitet och lätthet, samt att det är riktigt snyggt!


X-Fight levererar prestanda samtidigt som det respekterar Europeiska krav...


OBS! För att få ett bättre skydd mot rost som uppkommer när fukt och smuts värms upp och bränner fast på det varma avgassystemet, så rekommenderar vi att lägga några extra lager med klarlack över avgassystemet. OBS!

OBS! Levereras strypt. OBS!


Info angående strypta avgassystem: Strypta system är CE-godkända och levereras med ett intyg. Tillverkarna gör ofta CE-godkända versioner av sina effektrör, med skillnaden att de strypta rören har en punktsvetsad bricka i mynningen till kröken. Denna bricka kan tas bort för tävlingsbruk. Mer info om CE-märkningar och strypningar kan du hitta på www.twostrokerider.se


Passar följande mopedmodeller

RIEJU

  • MRT / Drac (Euro 2) 2009-2017
  • MRT / Drac (Euro 4) 2018-2020
  • MRT / Drac (Euro 5) 2021-->

Egenskaper

Tillverkare
LeoVince

Upptäck mer


Tillbehör

0
0

Recensioner

Olle

100% värt att köpa om man inte vill ha ENOX som alla har.

2021-11-06

Skriv en recension om produkten

Betyg: