Vald moped: Ingen modell vald
Välj moped För rätt delar

När du valt kommer butiken visa delar för vald moped och universella produkter.

Montering av Division 77 Bigbore till Am6!

Montering av Division 77 Bigbore till Am6!

Börja med att montera kolvringarna på kolven. Kolvringarna är gjorda så att dem bara kan sitta åt ett håll. Öppningarna uppåt mot kolvringsstoppen!
Sen monterar vi kolven på vevstaken. Har du ett nytt nållager är det bra att smörja in den med 2-taktsolja! Notera pilen på toppen utav kolven, den ska peka mot avgasporten.

Lägg sen en trasa ner i vevhuset utifall man tappar kolvbultsclipsen. Sen monterar du clipsen, en på varsin sida! Var noga med så att dem sitter korrekt i sina spår.
Ta sen bort trasan och montera cylinderfotspackningen.Smörj sen in kolven och cylindern med 2-taktsoljaLägg sen kolvringarna rätt vid kolringsstoppen.


Sen monterar vi försiktigt på cylindern. Pressa ihop ringarna och för in kolven i cylindern. Använd INTE våld!

Nu tar vi fram topplocket och monterar oringarna. Har du svårt att få oringarna att ligga kvar kan man ta lite fett i oringsspåren.Sen trär vi på topplocket. Var noga så oringarna inte lossnar eller lägger sig på sidan och blir klämda!
Sen fyra stycken muttrar som vi korsdrar! Dra bultarna med samma moment som anges till originalcylindern.Då var den bara en sak kvar, den sista oringen. Den ska sitta i avgasporten!Videoguide på hela monteringen


Allt för mig!

//Rexxy

produkter i denna guide