Vald moped: Ingen modell vald
Välj moped För rätt delar

När du valt kommer butiken visa delar för vald moped och universella produkter.

Polini Drivrem Race-Kevlar (738x18,6 mm)

Art.nr. POL-248.044

Polini - Drivrem Race-Kevlar - Kevlarförstärkt

449.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-4 dagar

Information om Polini Drivrem Race-Kevlar (738x18,6 mm)

För att öka ut sitt utbud med drivremar så kom Polini med denna kevlarförstärkta drivrem som har en hög slitstyrka och kvalitet!

OBS! innan du beställer, kontrollera att din originalrem har samma mått som denna:

A (Bredd): 18,6 mm
B: (Tjocklek) 8 mm
C: (Omkrets) 738 mm
D: (vinkel) 30°


Info:

Drivremmen har samma funktion på en scooter som kedjan på en crossmoped, dvs att överföra kraften från motorn till bakhjulet. Till skillnad från en kedja kan man dock inte se att en drivrem behövs bytas ut. Slitaget sker nämligen inne i själva materialet.

En annan väsentlig skillnad mot kedjan är att går remmen av så blir oftast följdskadorna katastrofala, t.ex. så kan vevpartiet böjas och andra motordelar skadas allvarligt.
Det är därför mycket viktigt att byta drivrem efter ett visst antal körda km. Hur ofta du måste byta drivrem står i bruksanvisningen till din scooter. En tumregel är dock att alltid byta drivrem varje 12.000km eller minst vartannat år.

Är drivremmen för slapp kommer den slira på bakre remskivan, och scootern kommer få det svårt att komma iväg. Och är remmen för hårt spänd kommer din scooter inte kunna nå sin topphastighet, samt att värmeutvecklingen blir högre på bakre remskivan, vilket kan leda till att drivremmen går av.

Egenskaper

Bredd (mm)
18.6
Längd (mm)
738
Tillverkare
Polini

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: