Vald moped: Ingen modell vald

Välj mopedmodell Så blir det lättare att hitta!

När du valt mopedmodell kommer kategorierna visa produkter som passar/kan passa och universella produkter.

Polini Variatorkåpa (Evolution)

Polini - Variatorkåpa (Evolution) - Svart

1799.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-3 dagar
Art.nr. POL-170.0305

Information om Polini Variatorkåpa (Evolution)

Polini presenterar nu sin nya variatorkåpa i Evolutionserien till den liggande Minarellimotorn som har det långa blocket. Kåpans tekniska lösningar och snygga utseende gör den till en riktigt het styling och trimprodukt.

Denna kåpa är framtagen främst för ökad prestanda, men de har även fått en snygg yttre design. Monterar man denna kåpa så kan man med en 70cc-setup få en extra hästkraft..

Detta tack vare stabilisering av det bakre drivpaketet genom att montera en annan kopplingsklocksmutter, vars rundande yttre del går in i ett lager som sitter i Evolution variatorkåpan. (se bild 4)

Man har även monterat ett extra luftintag i fronten på variatorkåpan för bättre kylning av variatorn. Man har även utrustat detta luftintag med ett luftfilter som ska se till att det endast kommer in ren kylningsluft till variatorn. (se bild 2)

Tack vare denna tekniska innovation så är det nu möjligt att eliminera Minarellis variatorvibrationer samt att det är även möjligt att i trimmade motorer få drivremmen att gå hela vägen som i sin tur leder till högre hastighet.

Denna kåpa levereras med förutom variatorkåpan, två stycken muttrar med olika gängor.
Vid montering, skruva på och testa vilken av muttrarna som har rätt gänga för hand innan den dras åt med verktyg.


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Tillbehör